Minikranen: verkoop – verhuur – onderhoud

UITERMATE GESCHIKT IN BEPERKTE RUIMTES

Bij Jan Zyde kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht om minikranen te kopen of te huren. Ook onderhoud en herstellingen hebben voor Jan Zyde geen geheimen meer. Minikranen zijn geschikt voor alle hijstoepassingen in beperkte ruimtes, zoals het monteren van glas, panelen of staalcontructies.Door de compacte afmeting en manoeuvreervermogen van minikranen vervangen ze de nood aan veel grotere kranen en ze hebben toch de nodige capaciteit om zware lasten te hijsen.

VOORDELIG HUREN

Klanten die dergelijke minikranen maar af en toe nodig hebben, om bijvoorbeeld een haag uit te doen of een beek op te kuisen, kunnen hier ook probleemloos huren, dat kan gaan van 1 dag tot zo lang nodig is. Jan Zyde levert volgende kwaliteitsmerken : Takeuchi, Airman en Terex. Daarnaast verkoopt en verhuurt het bedrijf uit Diksmuide ook talloze toebehoren om uw werk nog te vergemakkelijken.

Jan Zyde is ook bekend voor de verkoop en het onderhoud van compactladers, heftrucks en verreikers. Nog vragen of graag een vrijblijvend bezoek ter plaatse? Neem dan beslist contact op. Wij staan u bij met deskundig advies.